10. mai, 2018

Den ubehagelige Audi eigaren

Eg, kanskje mer enn de fleste, har hatt någen voldsomme fordommar når det gjelde de der folkå så kjøre rondt med Audi og Tesla. Der e liksom ett hieraki ute og går. BMW og Mercedes eigerar e Audi wannabees, Audi eigerar e Tesla wannabees.

Men Tesla eigerane drite me i, der e mange mer Audi bilar der ute, så det e de me legge merke te. Når eg e ute og kjøre med japsebilen min, så filme eg Audi bilane. De verste filmane tar eg vare på.

Me syns adle at audi eigerar e någen ubehagelige folk å forholda seg te i trafikken, og på grunn av det så tror me at de e ubehagelige som mennesker på sånn heilt generell basis og. Me tror at livet dis suge ein heile haug.

Men så la eg merke te at eg egentligt syns at det e någen grævla fine bilar de har, disse audifolkå. Det e den der svartsjukå mi så e problemet. Eg har jo innerst inne lyst på ein sånn ein bil eg og. Ein slik ein bil med 4 kule nullar på grillen. Eg e jo ett ubehagelig menneske, så eg e nok ett potensielt Audi menneske, sjøl om eg ikkje har någen Audi.

Ok, eg mangle någen av egenskapene så de der folkå har. Eg plukke ikkje i nasen min når eg e ute og kjøre. Eg like å parkera ordentlig. Eg sitte ikkje å fise i skinnsetet i bilen heila tiå. Eg kjøre ikkje forbi i svingar. Eg surfe ikkje på adle mulige sosiale medier mens eg kjøre. Eg bruke ikkje sykkel/gangfelt som forbikjøringsfelt. Eg legge meg stort sett i retta filå for videre kjøring. Eg planlegge kjøringå mi. Eg holle stort sett fartsgrensene. Eg e høflig og sleppe øve fotgjengerar når de går i gangfeltå. Eg e hyggelige og takke når andre trafikanter e høflige mot meg. Eg har sertifikat og har lært meg trafikkreglene. Og kontroversiellt nok, så syns eg at syklistar bør og ha lov te å bruka veien.

Men eg har grunnlaget på plass. Eg e ein potensielle drittsekk, eg e ubehagelige, eg e sjølopptatt, eg lige å bruka mobilen te å surfa med. Og eg kan vær ein hissige kverulant. Eg har de fleste egenskapene på plass. Eg trenge bare ein Audi for at de ska få lov å blomstra og utvikla seg.

Gje meg ein Audi med vonde seter, som gjør at eg alltid har intenst lyst te å komma meg fort fram, så komme alt det andra heilt automatisk. Å kosa med bussefanter, rusa meg på tabelettar med smilefjes, kjøra alt for fort,  begynna å bruka sykkelstier og å brenna opp sertfikatet ska eg glatt få te. Å avvenna meg med å vær høflige og hensynsfull tar muligens litt lengre tid. Men eg ska få det te. Bare eg får ein slike ein fine audibil med vonde seter.

Å ha ett liv, å ha venner, å ha familie, å ha folk så e glad i deg, det e oppskrytt i forhold te å ha ein Audibil. Tror eg.

Kommentarer

16.06.2018 14:21

Ever

Eg sko skriva et langt og godt innlegg her om audibil men det va ikkje plass nok i kommen tarfeltet....

Nyeste kommentarer

04.06 | 17:28

Hmm, e an bitteliten 😂

12.05 | 09:36

Eg har ein rød bil tilsalgs. Ta kontakt.

09.03 | 10:41

Menn flest ønsker nok ikke å kvele damedrøvler med skjegget sitt. Men der finnes mange rare mennesker der ute, så helt sikker kan man ikke være. Vær varsom er alltid ett godt råd

08.03 | 13:07

Skjegg er kult så lenge det stelles nok til at det ikke er mer enn dag-gamle middagsrester i det, og ikke så langt at drøvelen blir kvalt av skjegg om man gir eieren en klem. Mann bestemmer selv.

Del denne siden