10. nov, 2017

Maskulin

Enkelte temaer e vanskelige å sleppa, og dette temaet, mannfolk og maskulinitet, e for oss menn spesiellt vankeligt å sleppa.

Eg tenke møje på det, kem e me, ka gjør me og kossen ska me få det te. Når du har levd så lenge så meg, og eg har levd i 55 år, så komme tankane snikande om ka eg ska gjør for å bli ein maskuline mann.

Eg har jo i utallige bloggar poengtert det at eg går tur. Det føle eg e ein skikkelige mannfolkhobby. Kanskje den einaste hobbien eg har som ligne på ein mannahobby.

Ett mannfolk sette seg på ein stor tøffe motorsykkel og kjøre av gårde. Han går med spenstige skritt inn i fjellheimen, og drikke litt vann fra bekker og tygge kanskje litt tørka kjøtt, liksom for å slukka tørsten og sulten. Itte at fem av sju fjell e bestege så lukte han maskulint.

De fleste av oss andre kjøre av gårde med den trygge asiatiske bilen vår, drar med oss vannflasker (me e jo redde for bakterier i bekkane) og litt rein melkesjokolade (me lige ikkje klompar fra nøtter og sånn). Og kravle langsomt opp på ett fjell (me kan gjerna ha store planar om å bestiga mange fjellknattar). Utsletne snur me på toppen og går ner igjen te bilen. Helst før me begynne å fryse. Og me lukte ikkje maskulint ein einaste plass på heile kroppen.

Eg traff madammen på butikken itte ein slik ein kavetur. Hu kikka på meg og sa ‘gå vekk, du lukte surt, gå ut av butikken’.  Ingen maskulin lukt av meg kan du trygt sei, og absolutt ingenting så fekk eggstokkane hennars te og dirra forventningsfullt, tvert i mot.

De fleste av oss e ikkje høge og mørke, me e tross alt ikkje nederlendere. Men der finnes visse juksetriks som oss små halvfeite blonde femidottar kan gjør for å se maskuline ut.

Me kan begynna å løfta vekter, få bytte ut fettet med litt muskler. Ingenting e vel mer maskulint enn det. Eg har trent i mange år nå, løfta på vekter og sånn. Absolutt ingen forskjell å se, eg e og blir ein blubben liten femidott. Det kan jo henga i sammen med at eg ikkje akkurat tar for hardt i, og at eg bruke mer tid på å drikka vann enn og løfta på de der tunge vektene.

Det enklaste me kan gjør e og anlegga sjegg, gå te frisør og skapa ein maskuline profil. Og då ser du flott ut i 2-3 uker. Resten av tiå, frem te neste frisørbesøk, så ser du ut som et rufset, kvapset småtroll. 

 

Mannfolk og musikk

Hard Rock og Metal

Femidottar og musikk

Sørstats country og/eller blues

 

Mannfolk og hobby

Skru bilar, motorsyklar, bygga og spikra, jakta og fortella røvarhistorier i fydlå.

Femidottar og hobby

Frimerker, skriva blogg og sovna itte 3 glass med kvitvin

 

Mannfolk og bilar

Audi, Merce, BMW og det mesta av amerikanske bilar

Femidottar og bilar

Ein trygge driftsikker japse

 

Mannfolk og hunder

Store greier, sånn så Rottweiler og Dobbermann

Femidottar og hunder

Dvergpuddel og Chihuahua

 

Mannfolk og frisør

Kver 6 måned hos ein utlending så bruke 10 min med maskin og tar 100,-

Femidottar og frisør

Kver 6 uka og 980,-, men det e innkludert hodebunnmassasje

 

Eg kjenne eg fremdeles har ett stykke arbeid å gjør før eg har havna på retta hyllå her i livet.

Nyeste kommentarer

04.06 | 17:28

Hmm, e an bitteliten 😂

12.05 | 09:36

Eg har ein rød bil tilsalgs. Ta kontakt.

09.03 | 10:41

Menn flest ønsker nok ikke å kvele damedrøvler med skjegget sitt. Men der finnes mange rare mennesker der ute, så helt sikker kan man ikke være. Vær varsom er alltid ett godt råd

08.03 | 13:07

Skjegg er kult så lenge det stelles nok til at det ikke er mer enn dag-gamle middagsrester i det, og ikke så langt at drøvelen blir kvalt av skjegg om man gir eieren en klem. Mann bestemmer selv.

Del denne siden