30. sep, 2021

Krystle

Det e ikkje adle så e klar øve det, men me menn har faktisk ganske møje i håvet. Me tenke møje mer enn ka mange damer e klar øve.

Og det eg har tenkt møje på i det sista e hu Krystle. Krystle fra Dynastiet. Dynastiet e kanskje den mest opplysende og beste såpeoperaen så någen gang e laget.

Eg huske med vemod kossen hu Krystle va. Snill, god, intelligent, rik og kanskje det viktigaste av alt. Hu va alltid velstelt. Sjøl tidligt om morgenen så hu ut som om hu nettopp hadde vært på badet i ett par timer og stelt seg.

Når maen, han Blake, våkna, så fekk han alltid se ei dama så va nysminka og med håret vakkert dandert utøve putå. Og hu va alltid blid om morgenen. Klart Blake blei i godt humør, sjøl om han nettopp hadde våkna te live.

Og eg trodde faktisk at det va sånn livet mitt ville bli. Ett Blake-liv. Med ei Krystle-dama. Og møje godt morgenhumør. Eg slite jo med at eg e litt sur om morgenen. Någen vil kanskje sei at eg e møje sur men eg velge bare litt. Som ett vannglass med 3 dråper sitron. Ikkje verre enn det.

Men det e litt rart. Der e ingen damer som eg treffe så gidde å stå opp 2 timer før meg for å stella seg. Slik at eg kan få våkna opp og ta inn synet av någe vakkert ved siå av meg. Tvert i mot. Damene ligge der, heilt usminka og bustete på håret. Kanskje lurke de ut ein sure fis og. Så snur de seg kanskje mot meg med dritdårlige ånde og seie at de må pissa.

Eg blir ikkje morgenglad av sånt någe.

Ein av de beste lærebøkene eg har lest hette ‘Vi som koker elektrisk’. I den bokå va det guddommeligt møje bra informasjon. Det va ei bok for unge piker som ein dag skulle bli gode husfruer for sine menn. Og den bokå tok eg meg friheten te å kikka litt i.

Bokå beskreiv tydlig koss fruen skulle stå opp tidlig om morgenen, friska seg opp og laga gode frokost te maen. For ikkje å glømma å teverka ein gode matpakke. Laget med møje kjærlighet og en dæsj eggerøre i.

Når maen kom hjem så va det viktigt at hu hadde brukt ett par timer på badet før han kom. Slik at hu va velstellt i god tid før han trødde inn dørene. Maen ville jo bli i godt humør hvis han blei tatt i mot av ei strøken og velfrisert dama.

Men sånt e det ikkje i den ekta verden. Verden kan bare vær slik i gamle menn sine skrullete håver. Håver så tenke for møje.

Og me menn vett alt for møje om de underliggende stygge hemmeligheten te damer. Ein ting e adle vondtene både her og der. Og de buse ut om alt som plage de psykisk og som me ikkje har så lyst å veta så møje om.

For ikkje å snakka om det versta av alt. UNDERLIVSPLAGENE.

Eg tror aldri eg har troffe ei dama som ikkje har ett og aent å fortella meg om underlivet og alt som ikkje e på stell der. Sopp og HPVU virus og celleforandringer og svulster og klomper og adle slags (gud hjelpe meg) greier.

Som den mannen eg e, så står eg i det når all den der unødvendige informasjon blir prakka på meg.

Krystle! Koffer ga du meg så mange vrangforestillinger og så lite ekta infomasjon?