18. mai, 2020

Mannablogg = dickpics?

OK, det e kanskje å dra an litt langt. Å påstå at å skriva mannablogg e det samme som å senda dickpics. Men på mange måter så handle det om akkurat de samme tingene. E du ein mann på fjelltur og tar ein selfie der me andre ikkje klare å se någe aent enn trynet ditt, skrive du blogg om adle greiene i livet ditt eller du sende ett bilde av de unevnelige organene dine te folk så overhode ikkje vil ha det, så handle det om akkurat det samme tingene. Bekreftelse av deg sjøl og greiene dine og ett intenst ønske om oppmerksomhet.

Eg har ofta tenkt på det. Kem i adle dager e det så gidde å lesa blogger. Sånn sett i forhold te det eg skreiv fysst her. 

Faktisk så e så møje som 1/3 av Norges befolkning innom å lese bloggar. I utgangspunktet sprøtt, men det e jo fysst og fremst jente-ungdommar som lese jenteblogger. Og det e vel derfor eg ikkje heilt skjønne det.

Mine skrudde tanker e absolutt ikkje någe jente-ungdommar gidde å lesa. Ingenting om parafyme, botox eller rompeløfting. Så det at nesten 500 stk av ‘folk’ sveipe innom her kver uka for å se om der finnes någen nye gode ‘dickpics’ e nesten ubegripeligt.

Og det e mer av dokker voksne damer så lese dette, tror eg. Der e så vidt meg bekjent nesten ingen menn. Eg vett om 8 stk så har lest selve ‘blogg’ innleggå (meninger). 7 damer og ein mann. Mannen gidde stort sett ikkje lenger, men damene e sånn halvveis trofaste lesere. Te tross for at det e litt sånn dickpics aktigt øve dette. 

Koffer e det sånn?

OK. Tenk litt på de sosiale mediene. Damer legge ut selfier, de ønske bekreftelse og likes og sånne ting. Og de både gir og får.

Menn legge ut bilder av seg sjøl og kan senda bilder som de synst e kule. Men de vil kun ha bekreftelse, å gi bekreftelse te andre menn synst de bare e tull.

Menn e rett og slett brødhåver. De e ekstremt opptatte av greiene sine, usikker på egen seksualitet, mangle ting i empati-genene sine og slite jevnt øve med selvbildet sitt. På mange måter så e menn ein defekt utgave av menneskeheten.  Og de har mer enn nok med å be om bekreftelse på sin egenverdi om de ikkje ska gi andre någe sånn.

Eg e med i diverse manna-messenger grupper. Og eg ser kossen de fungere. Eg har og vært innom andre grupper der det e stysst overvekt av damer og har sett kossen det fungere. Og det e nesten litt surrealistisk.

Mannagruppene e møje bilder og filmar og lite kommunikasjon. Det e nesten litt evneveikt å se på i forhold te grupper så damer har eller e med i. I damegrupper så e de møje flinkare te å kommunisera og lesa mellom linjene. De gir tebakemeldingar og ber om utdyping både av rein nysjerrighet og som ein bekreftelse.

Eg lige å tro at eg e ett manna unntak. Men av og te så stikke eg fingeren i jordå og innser at eg tilhørre den defekte utgaven av menneskeheten eg og. Eg skrive jo ein blogg for pokker.