19. sep, 2017

Spa, himmelsk velvære

Eg har vært på Spa, eg vett ikkje heilt om det e ein ting som mannfolk bør dela, men eg seie det aligavel. Eg har jo tidligare  indikert at eg ikkje e någe særligt te mannfolk, så det bør egentlig ikkje komma som någen store overraskelse at eg har vært på Spa.

Det va egentlig ein presang te madammen, men presangen va for 2 stk, ei helg på Spa hotell. Og her snakke me om sånn lykke og velvære som liksom e resultatet av Spa, eg såg aldri någen grunn te å sei nei te å vær med.

Adle seie jo at Spa e sånn ei himmelske deilige greia, og kem e eg te å sei nei te himmelske deilige greier? Rektignok e det kun damer så seie det, at det e ei slik ein voldsomme deilige greia, men eg trodde det va på grunn av at mannfolk aldri reiste på Spa. Og det kan godt stemma. Det e vel strengt tatt bare femidottar og pinglemenn så reise på Spa. Tror eg. Kan henda at det bare e slik at mannfolk ikkje tør innrømma det. Eg vett om ein ekta mann så har tatt pedikyr, han va rektignok svensk, men aligavel, han va jo i hvert fall mann.

Egentligt så visste eg ikkje heilt ka Spa va. Eg hadde ein slags formeining om at det dreide seg om litt lunken olja, litt massasje, muligens någen sugekoppar, litt lette vibreringsgreier og sånne ting. I hvert fall at det skolle vær himmelske deilige greier.

Spa e bare vondt, flaut og rart.

Fysst tok de og smørte inn trynet mitt med ei guffa, så tok de av guffa, så trykka de ut hudmakkar, grævla vondt, så smørte de på ei nye guffa, så fjerna de den. Vondt og flaut, og hadde ingenting med någe himmelske velvære greier å gjør.

Eg sukka litt ittepå, men va glad for at det va fort gjort. Trodde at eg konne legga meg i bassenget og slappa av de siste timane av Spa opplegget.

Men så måtte eg inn på ett rom og legga meg ner på ei seng. Fekk någen spørsmål om hud og sånn, heilt ærligt så hadde eg ikkje begreper om ka de snakkte om, men svarå mine førte i hvert fall te at eg blei smørt inn med ei grønne guffa.

Eg vett ikkje den dag i dag ka den grønna guffå skolle gjør for meg, men eg hadde ingen følelse av at den store himmelske velværen tok meg. Mer ein følelse av at eg va skitten.

Kanskje det e det det e. Spa meine eg. At du ska mishandlas og så når du dusje av deg greiene de har smørt deg med så kan du få kjenna på vælværefølelsen.